14 Mart 2017 Salı

Bianca Balti

Bianca Balti

Balti, Alexi Lubomirski tarafından vurularak L'Officiel'in kapağına ilk kez rezerve edildi. İlk dikkat çekici reklam kampanyası Dolce & Gabbana için geldi. Vogue, Harper's Bazaar, W, Cosmopolitan ve Marie Claire'in yanısıra erkek dergisi Playboy da dahil olmak üzere pek çok moda dergi kapağında yer aldı. Her kampanya arasında Roberto Cavalli, Donna Karan, Christian Dior, D & G, Valentino, Armani Jeans, Missoni, Rolex, Guess ?, Paco Rabanne, Anna Molinari, Guerlain, Revlon, La Perla, Cesare Paciotti, Mango ve Thierry Mugler bulunmaktadır.
Bianca Balti 2010'da

Ayrıca Victoria's Secret Fashion Show'da 2005 ve kataloglarında yer aldı.

İlkbahar / yaz 2005 moda gösterileri başlangıcından bu yana Shiatzy Chen, Karl Lagerfeld, Gianfranco Ferré, Marc Jacobs, Alexander McQueen, Givenchy, Zac Posen, Hermès, John Galliano, Gucci, Fendi, Prada, Valentino gibi tasarımcılar için gösteriler düzenledi. Missoni, Chanel, Christian Dior, Versace, Oscar de la Renta, Narciso Rodriguez, Ralph Lauren ve Carolina Herrera, Victoria's Secret.

Balti, erotik dansçılardan biri olarak Abel Ferrara'nın Go Go Tales (2008) filminde rol aldı. Filmin ardından ve gebeliğinden sonra, podyumda kaldı, Cesare Paciotti uluslararası kampanyasının yeni yüzü oldu ve Angelina Jolie'yi düşen St. John kampanyasının yüzlerinden biri olarak değiştirdi; modeller Hilary Rhoda ve Caroline Winberg'le

Karl Lagerfeld tarafından fotoğraflanan 2011 Pirelli Takviminde yer alıyor. 2011'de Francesco Scognamiglio'nun Giampaolo Sgura tarafından fotoğraflanan Akmal Shaukat'ın yönettiği Bahar / Yaz 2011 kampanyası sanatçısı. 2012'de Dolce & Gabbana'ya aktris Monica Bellucci'nin yeni yüzü seçildi.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder