6 Mart 2017 Pazartesi

Anja Rubik

Anja Rubik

Rubik Rzeszów, Polonya'da dünyaya geldi. 1988'de ailesi Yunanistan'a taşındı. Daha sonra Kanada'ya ve Umtata, Güney Afrika'ya taşındılar. Katıldığı okullar arasında Polonya'nın Częstochowa kentindendi. Rubik, Paris'teki bir İngiliz lisesine katılırken modellemeye getirildi. Resmen bir model haline gelmeden önce okumayı bitirmek istedi ve böylece sadece okul tatillerinde çalıştı. Annesi, babası ve kızkardeşi hala Polonya'da ikamet ediyor.

Vogue Paris, Rubik'i 2000'lerin en iyi 30 modelinden biri ilan etti. Mayıs 2010 itibarıyla, Natasha Poly ve Lara Stone'ın ardından, Top 50 Models Kadınlar listesinde 3., model.com tarafından endüstride en yüksek kazanç sağlayan yüksek moda modelleri arasında sıralanan Top 25 Money Girls listesinde 18. sırada yer aldı. . Eylül 2012 itibariyle bir simge olarak derecelendirildi.

Rubik, Wii'nin ev konsolu için 2009 fitness video oyununda Yoga Wii'de yer alıyor. Ayrıca ana karakteri Cane Lele olan manga "The One" da bir karakter için ilham kaynağı oldu.

2010'dan beri Üst Model'de yer aldı. Zostań modelką, Amerika'nın Bir Sonraki En İyi Modelinin Lehçe baskısı.

Rubik, Karl Lagerfeld tarafından fotoğraflanan 2011 Pirelli Takviminde yer alıyor. Ocak ayında, Lacoste'nin "yeni görünüm" kampanyasında, "Unconventional Chic" adlı yeni etiket çizgisi altında 2011 için farklı bir reklam konseptinde yer alan modellerden biriydi. Reklamlar, Mert ve Marcus tarafından çekildi ve ikonik beyaz Lacoste polo gömlek giyen modeller, süslü siyah akşam giyeceği üzerinde giyildi. [10] Rubik, üst üste üçüncü sezon için Fendi ile sözleşmesini yeniledi. 2013'te Vogue'nun "2013'ün En İyi 10 Modeli" listesinde üçüncü oldu. 2014'te gerçeklik şovu Project Runway TVN'in Polonya versiyonunun ev sahibi ve hakimi oldu.

O Karl Lagerfeld'in gözde modeli.

Rubik, İtalyan, Fransız, İspanyol, Alman, Rus, Portekiz, Türk, Japon, Çin, Kore, Meksika ve Avustralya Vogue, İngiliz, Alman ve Lehçe Elle, Alman ve Lehçe Harper's Bazaar, V, Amerikan kapaklarında yer aldı. Ve Fransız Numéro, Garage ve iD.

Atelier Versace, Gucci, Donna Karan, Balmain, Tom Ford, Emilio Pucci, Marc Jacobs, Stella McCartney, Anthony Vaccarello, Chloé, Dolce & Gabbana, Chanel, Isabel Marant, Alberta Ferretti, Roberto Cavalli, Fendi, Lanvin, Burberry, Carolina Herrera, paçavra kemiği, Louis Vuitton, Givenchy, Kenzo, Paco Rabanne, Isabel Marant, Moschino, Gianfranco Ferré, Bottega Veneta, Jil Sander, Alessandro Dell'Ccqua, Blumarine, Cacharel, Dior, Trussardi, Derek Lam , Celine, Valentino, Loeee, Max Azria, Ralph Lauren, John Galliano, Narcio Rodriguez, Hermés, Jean Paul Gaultier, Missoni, Sonia Rykiel, Michael Kors, Yves Saint Laurent, Balenciaga, Elie Saab, Proenza Schouler, Viktor & Rolf, Oscar de la Renta, Karl Lagerfeld, Tommy Hilfiger, Zac Posen, Christian Lacroix, Max Mara, Rick Owens, Jason Wu, Ermanno Scervino, Haider Ackermann, Paul ve Joe, Salvatore Ferragamo ve Alexander Wang.

Rubik, Saint Laurent, Burberry, Emporio Armani, Chanel, Alexander Wang, Bottega Veneta, Christian Dior, Giorgio Armani, Chloé, DKNY, Moschino, Anthony Vaccarello, Karl Lagerfeld, Jimmy Choo, Escada, Gucci ve Ralph Lauren için reklam kampanyalarında rol aldı. , La Perla, Valentino, Trussardi, Gianfranco Ferré, Balmain, Oscar de la Renta, Guy Laroche, Massimo Dutti, Etro, Roberto Cavalli, Tommy Hilfiger, Cesare Paciotti, DSquared2, Zara, Marc Jacobs, Furla, Versace, Elie Saab, Tod's , Lanvin, Belstaff, Ralph Rucci, Salvatore Ferragamo, Giuseppe Zanotti, Dolce & Gabbana, Jaeger, Diesel, Mango, Ekipmanlar, Esteé Lauder, Lancôme, Clarins, Barneys New York, Neiman Marcus, Lacoste, H & M, Gap, Forever 21 ve Sephora.

2012'de Rubik 25 Dergiyi kurdu ve yarattı. Katkıda bulunanların arasında Inez ve Vinoodh, Marina Abramović, Nobuyoshi Araki, Daniel Arsham, Paola Kudacki, Alex Prager, Hedi Slimane, Isabel Marant ve Yoann Lemoine yer alıyor. Eylül 2015'te Rubik, Andrea Diaconu'yu içeren Sayı 04'un teaser filmini yöneterek ve beş duyunun gücünü ve etkisini konu alan ilk yönetmenlik denemesini yaptı.

Rubik, 2014'te Polonyalı yazar Dorota Masłowska'nın bir müzik projesi olan Mister D.'nin Chleb adlı şarkısı için bir müzik videosunda rol aldı.


























































































































































































































































































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder