4 Mart 2017 Cumartesi

Alizee Jacotey

Alizee Jacotey

Alizee Lyonnet (doğum Alizee Jacotey 21 Ağustos 1984) Alizee olarak profesyonel bilinen (Fransızca telaffuz: [a.li.ze]), Fransız şarkıcı, dansçı ve ses oyuncusu. O Ajaccio doğup büyüyen oldu.

O yetenek gösterisinde onu kazanan performansının ardından, Mylene Farmer tarafından Keşfedildi Mylene Farmer ve Laurent Boutonnat ile işbirliği yaparken, Yıldız Tohumları, 1999 yılında, o iterek büyük bir popülerlik elde albümlerin bir dizi ile takip onun müzik videoları ana akım popüler müzik ve görüntüleri lirik mutlu sınırları, qui est devenu NRJ, Avrupa 1, MTV, Virgin Radyo, ve diğerleri üzerinde bir fikstür. Kariyeri boyunca ona çoğu "Yorgunum!", "Moi ... Lolita", "L'Alizé" da dahil olmak üzere, kayıt listelerinde ilk 25 isabet listelerinde şarkıları-olmuştur "Şarküteri", "Miss Juliette ", onu kapak Sürüm" La Isla Bonita "," All Aşağı Talking "," çünkü sonbahar tepeler "ve". "
IFPI ve SNEP Selon, Alizee 21. yüzyılın en çok satan kadın Fransız sanatçılardan biri, ve Fransa dışına est şarkıcı ÇOK ihracat. Alizee O yayımlanan altı stüdyo albümü beri, iki qui ilk Laurent Boutonnat tarafından bestelenen mıydı ve Mylene Farmer tarafından yazılmış 2000 yılında müzik işine girdi. İlk albümü Delicacies, qui sürümü üç ay içinde Platin sertifikasını aldı oldu. 2001 yılında BİT uluslararası lansmanından sonra, Delicacies bir başarı Fransa'da ve yurtdışında her ikisi de 2001 yılında en yüksek satış kadın Fransız şarkıcı olmak ayrımı Alizée kazanç, oldu Albüm İngiltere'de şarkısı "Haftanın Tek" ile sahip New Musical Express Tanınmış tarafından beğenilen oldu Avrupa ve Doğu Asya'da birçok ülkede atteint bir numara, onu EN başarılı single'ı "Moi ... Lolita" özellikli ödül. Bu sayı 9 zirve, İngiltere'de son derece grafik için bir yabancı dil şarkı alışılmadık örnek devenu est oldu.


Lezzetleri 2003 yılında ikinci stüdyo albümü, My elektrik akımları, izledi BİT serbest takiben, Fransa, Belçika ve İsviçre genelinde 43 konser performans 2003 sonbaharında Alizee Gezdi.Yüzyılın Bir Çocuk başlıklı dördüncü albümü o O'nun Yeni Albüm She & onun için Alain Chamfort ile düet Kaydedilmiş 2011 yılının başlarında 29 Mart 2010. yayınlandı oldu.
Mart 2013 yılında yayımlanan, Alizee beşinci stüdyo albümü, 5 ve "Çünkü Fall" İlk iki şarkı dahil sürekli bir gelişme oldu "Ben hazırım." Daha sonra Olly Murs tekli üzerinde işbirliği "Sevgili Darlin '." 28 Eylül'de başlayan, o Stars (Yıldızlarla Dans Fransız Version) TV şovu Dans katıldı, qui o 2013 23 Kasım kazandı.


Yıldızlarla Dans başarısının ardından, Alizee onu altıncı albümü piyasaya HAD, sadece bir yıl sonra-Pascal Obispo ile işbirliği içinde son albümü. Albüm karışık eleştiriler aldı ve satış başarılı değildi.

















































































































1 yorum:

  1. Evlenmis v ekizi varmis, butun hayallerimi yikti! Bu tatlilikla bunu bize na
    sil yapabildin Alizeeeeeeeeeeeeee!

    YanıtlaSil